رشد ۲.۲ درصدی آمار طلاق نسبت به سال گذشته

طلاقرئیس سازمان ثبت احوال کشور گفت: در چهار ماه اول سال جاری ۵۵ هزار و ۷۱۸ رویداد طلاق به ثبت رسیده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲.۲ درصد رشد کرده است.

به گزارش وبسایت مددکاری اجتماعی ۲۰۱۵ به نقل از ایسنا، حمید درخشان نیا در نشست صمیمی سازمان ثبت احوال با اصحاب رسانه که امروز در این سازمان برگزار شد اظهار کرد: استان‌های البرز، گیلان، خراسان رضوی و کرمانشاه دارای بیشترین و استان‌های سیستان و بلوچستان، یزد و چهارمحال و بختیاری دارای کمترین میزان ثبت طلاق بودند. از سوی دیگر میانگین سن طلاق مردان ۳۵.۵ سال و میانگین سن طلاق زنان ۳۰.۶ سال بوده است.

وی افزود: در حال حاضر یک طلاق در مقابل هر ۴.۲ ازدواج ثبت می‌شود. استان‌های دارای بیشترین نسبت ازدواج به طلاق سیستان و بلوچستان، ایلام، چهارمحال و بختیاری و استان‌های دارای کمترین نسبت ازدواج به طلاق، البرز، خراسان رضوی و قم بوده است. میانگین طول مدت زندگی مشترک در طلاق‌های ثبت شده ۸.۲ سال بوده است که ۱۲.۱ درصد زوجین دوام زندگی کمتر از یک سال داشته‌اند. در مجموع ۴۷.۵ درصد طلاق‌ها مربوط به پنج سال اول زندگی مشترک بوده است. البته باید به این نکته توجه داشت که با توجه به تاثیر عواملی مانند گردش ماه‌های قمری، مقایسه آمارهای ازدواج و طلاق در دوره‌های زمانی کمتر از یکسال با مدت مشابه سال قبل لزوما بیان کننده سیر تحولات این رویداد نیست.

درخشان نیا درباره آمار ازدواج گفت: در چهار ماهه سال جاری ۲۳۴ هزار و ۹۸۲ رویداد ثبت شده است که نسبت به سال گذشته ۲.۲ درصد کاهش داشته است. استان‌های اردبیل، کردستان، خراسان شمالی دارای بیشترین و استان‌های تهران، سمنان و اصفهان دارای کمترین میزان ثبت ازدواج بوده‌اند. میانگین سن ازدواج مردان ۲۸.۷ سال و دختران ۲۴.۱ سال بوده است.

وی با اشاره به آمار ولادت در سال جاری گفت: در چهار ماهه جاری ۵۱۲ هزار و ۸۹۳ رویداد ولادت به ثبت رسیده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۰.۰۶ درصد افزایش داشته است. استان‌های دارای بیشترین میزان ثبت ولادت، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، خراسان رضوی و استان‌های دارای کمترین میزان ثبت ولادت، گیلان، مازندران و مرکزی بوده است.

رئیس سازمان ثبت احوال کشور درباره آمار فوت در سال جاری اظهار کرد: در چهارماهه سال جاری ۱۱۱ هزار و ۷۵۲ رویداد فوت به ثبت رسیده که ۲.۱ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است. چهار محال و بختیاری، گیلان و آذربایجان شرقی دارای بیشترین و استان‌های البرز، کهگیلویه و بویراحمد و بوشهر دارای کمترین میزان ثبت فوت بوده‌اند. بیماری‌های قلبی، سرطان‌ها و تومورها و بیماری‌های دستگاه تنفسی بیشترین علل ثبت فوت را به خود اختصاص داده‌اند.

وی با بیان اینکه تا پایان تیرماه سال ۹۵ جمعیت ایران ۸۰ میلیون و ۱۱۵ هزار نفر بوده است، گفت: نرخ رشد جمعیت بدون احتساب مهاجرت ۱.۴۳ درصد بوده است و استان‌های دارای بیشترین نرخ رشد، سیستان و بلوچستان، هرمزگان و خراسان رضوی و استان‌های دارای کمترین نرخ رشد،‌ گیلان، مازندران و مرکزی بوده است.

به گزارش ایسنا درخشان نیا در بخش دیگری از صحبت‌های خود در زمینه منتشر نشدن آمار ثبت احوال به نقل از مدیرکل دفتر اطلاعات و آمار جمعیتی سازمان ثبت احوال اظهار کرد: این خبر حتی در رسانه‌های بیگانه نیز تحلیل و بررسی شد و ما همان روز درباره آن اطلاعیه‌ای صادر کردیم. یکی از اهداف کلان سازمان ثبت احوال تولید آمارهای جمعیتی است و این آمار را در اختیار مسئولان و سازمان‌های مردم نهاد قرار می‌دهد. ابتدای برنامه‌های سال ۹۵ سازمان ثبت احوال، تولید، تحلیل توصیفی و انتشار آمار جمعیت ایرانیان جزو ماموریت‌ها و اهداف کلان این سازمان ذکر شده است.

وی در پایان تاکید کرد: تمام اطلاع رسانی‌های صورت گرفته درباره سازمان ثبت احوال باید از طریق سخنگوی این سازمان انجام شود.

رسانه تاب آوری ایران رسانه تاب آوری ایران
دکمه بازگشت به بالا